Over ons

Garantie op just in time

Wie zijn we?

Wirewave is een dynamische en wendbare onderneming opgericht in 2016. Het management heeft meer dan twintig jaar ervaring in de data- en telecomsector en het bedrijf werkt met een team van gemotiveerde en ervaren medewerkers, dat garant staat voor de just in time distributie van al jouw glasvezelkabels.

Het is niet onze ambitie om de grootste te zijn. Wel willen de beste partner zijn voor al jouw projecten. We distibuteren alle types hoogkwalitatieve glasvezelkabels en glasvezelinfrastructuur. Daarnaast geven we professioneel en op ervaring gestoeld advies over het beste type kabel of de meest geschikte glasvezelinfrastructuur voor iedere specifieke situatie. Zou bouw jij telkens opnieuw een stabiele en betrouwbare kabelinfrastructuur.

Dankzij de samenwerking met gereputeerde partners ondersteunen we onze klanten met complete oplossingen, zowel voor de kabelnetwerken als voor alle aanverwante diensten.

Wirewave verbindt mensen met de juiste oplossingen. En dat steeds just in time.

Wirewave team in Beerse
Foto Greet Adams, Wirewave

Greet Adams

CFO, met focus op administratie, financiën, boekhouding en personeelszaken.

Enkele weetjes over Greet

Greet is getrouwd met Kurt en samen hebben ze twee kinderen, Julie (2001) en Lukas (2003). In 2016 hebben ze samen Wirewave opgericht.

In haar vrije tijd reist ze graag de wereld rond. Greet zegt nooit nee tegen een citytrip. Daarnaast speelt ze tennis en padel en ontdekt ze graag al wandelend nieuwe plekken, zowel dicht bij huis als elders in de wereld. Ze geniet ook graag van een lekker glas wijn en een gezellig etentje met vrienden of familie.

Na de werkuren is Greet ook actief in de sociale sector. Als vice-voorzitter engageert ze zich met veel liefde en zorg voor T'ANTWOORD vzw in Turnhout, een organisatie die mensen in armoede, die vaak sociaal uitgesloten worden, ondersteunt.

Je kan Greet contacteren via greet@wirewave.be

Foto Kurt Pleysier, Wirewave

Kurt Pleysier

CEO, general management met een sterke  focus op verkoop en marketing

Enkele weetjes over Kurt

Kurt geniet van mountainbiken met zijn vrienden. Ook wandelen en lopen zijn zeker fysieke uitlaatkleppen.

Een gezellige maaltijd met familie of vrienden zijn perfect om te relaxen en in de zomermaanden kan je Kurt ook regelmatig op een festivalweide vinden.

Je kan Kurt contacteren via kurt@wirewave.be

Foto Andert Verwaede, Wirewave

Andert Verwaerde

Technical Sales Representative

Enkele weetjes over Andert

Andert is al ruim zevenentwintig jaar actief in de glasvezelsector. Hij weet als geen ander dat het belangrijk is om respectvol met klanten en partners om te gaan.

Hij woont in Lier met zijn vrouw Cindy en haar zoon Vincent. In zijn vrije tijd reist Andert graag de wereld rond. Een bezigheid die hij kan combineren met een andere hobby: fotografie.

Een perfect dag start voor Andert met een goed ontbijt op een mooie locatie. Daarna volgt een relaxerende lange wandeling, om af te sluiten met een lekker glas wijn.

Je kan Andert contacteren via andert@wirewave.be

Foto Gert Bosmans, Wirewave

Gert Bosmans

Purchasing & logistics

Enkele weetjes over Gert

Gert maakt sinds 2019 deel uit van het team van Wirewave. Hij organiseert het magazijn en zorgt dat leveringen just in time bij de klanten worden geleverd. Gert is het aanspreekpunt voor al jouw logistieke vragen.

Hij is getrouwd met Nadia en samen hebben ze twee zonen, Thomas (1999) en Jens (2002). Gert is een sportieveling die je regelmatig terug kan vinden op een tennisveld en in een padelkooi.

Je kan Gert contacteren via gert@wirewave.be

Foto Kevin, Wirewave

Kevin Neuts

Warehouse operator

Enkele weetjes over Kevin

Kevin is in 2023 gestart bij Wirewave. Hij ondersteunt Gert bij het organiseren van het magazijn en staat in voor de leveringen bij klanten. Daarnaast is hij de entertainer van het team.

Hij woont in Merksplas, waar hij een fervente gebruiker van de sportschool is. Kevin gaat ook graag uit met vrienden en geniet van een goed glas wijn en lekker eten. Zijn motto is: don't hide from life, but learn to dance in the rain.

Je kan Kevin contacteren via kevin@wirewave.be

Transperant BG

Eigen (snij)service in huis

Transperant BG

Just in time logistiek

bg-wave-partners

Hoge normen in kwaliteitscontrole

Ecological themes

Mutual
respect

Scroll naar boven